Intrebari cu privire la comanda

Cum pot face o comanda pe www.pavaje-borduri.ro?

Puteti comanda prin mai multe modalitati: online, telefonic sau pe e-mail.

Comanda online – dupa selectarea produselor dorite adauga-le in cosul de cumparaturi, finalizeaza comanda, completeaza datele din formularul de comanda, alege modalitatea de plata, apoi trimite comanda.

  1. Gaseste produsul dorit prin accesarea paginii „Categorii”, „Producatori” sau folosind campul de cautare
  2. Selecteaza produsul din pagina produsului: alege culoare, dimensiune, grosime, model, utilizare, paletizare si apasa “Adaugare in Cos”
  3. Daca doresti sa adaugi un produs aditional in cos, apasa “Vezi cosul”. Daca doresti sa finalizezi comanda, apasa “Finalizare”
  4. In pagina “Cos” poti actualiza continutul cosului sau finaliza comanda
  5. Ai posibilitatea sa-ti creezi un cont de client, avand avantajul de a vedea istoricul comenzilor si alte informatii detaliate. Dar poti comanda produse si fara sa te inregistrezi la noi pe site.
  6. Completeaza detaliile de contact si adresa
  7. Costurile de transport se vor transmite ulterior de catre unul din colegii nostri
  8. Alege metoda de plata: “Ordin de plata” sau “Plata cu cardul”
  9. Finalizeaza comanda, dupa citirea si acceptarea “Termenilor si conditiilor”

Comanda telefonica – daca preferi sa comanzi prin telefon, suna la numarul de telefon 0730561171 sau 0730561170. Consultantii nostri de vanzari iti stau la dispozitie cu toate informatiile necesare: oferta de produse, preturi, modalitati si termene de livrare. Preturile produselor sunt loco fabrica (producator). Daca doriti transportul produselor puteti solicita o cotatie de pret.

Comanda prin email –poti sa comanzi si pe e-mail, daca iti e mai comod. Trimite o cerere de comanda la adresa comenzi@pavaje-borduri.ro  in care mentioneaza produsele pe care le doresti sau pe care le cauti si nu le gasesti.

Care este valoarea minima de comanda?

Valoarea minima de comanda a fiecarui produs este trecuta in descrierea produsului, la unitatea de vanzare. De ex., 1 mp, un set, o bucata. Pentru comanda unei fractii de palet este posibil sa platiti o taxa pentru manipularea produselor comandate.

 Imi pot vizualiza comenzile online?

Poti sa-ti vizualizezi stadiul comenzii doar daca iti creezi cont la noi. Te sfatuim sa alegi intotdeauna varianta de inregistrare, pentru a putea beneficia si de alte avantaje: acces la oferte speciale cu discount; vei fi primul informat despre produsele noi si despre campaniile promotionale.

Imi pot anula comanda?

Da

Daca comanda se anuleaza pana la incarcare, nu se retine nici o suma. Daca comanda se anuleaza dupa incarcare, se retine contravaloarea transportului dus-intors.

Exceptia o constituie comenzile speciale de produse, cu dimensiuni, culori si forme speciale fabricate la comanda clientului. Acestea nu se pot anula.